Carlbrant tackar nej till m-nominering

Anna Carlbrant, avhoppad ronnebypartist , är i dag bland annat vice ordförande i Socialnämnden. Hon har nominerats på Moderaternas lista men på en plats som bara skulle innebära att på sin höjd bli ersättare i kommunfullmäktige för nästa mandatperiod.

Carlbrant väljer därför nu att hoppa av från kandidaturen.

”Jag har inte kraft nog för en intensiv valrörelse. Jag sitter kvar på uppdragen mandatperioden ut. Därefter blir det nog time out från det politiska livet. Vad som händer sedan får framtiden utvisa,” säger Anna Carlbrant.

Naturligtvis spekuleras det om Carlbrant i stället finns med på något annat partis lista. Det skulle i så fall antyda missnöje med den låga placeringen hos Moderaterna. Alternativ bör inte saknas för att få större uppgifter än att bli ersättare.