Lucia kommer med ljus i sitt hår

Njut av dagens alla ljus och tänk bort det mörka som präglat oss snart ett år. Vi går trots allt mot ljusare tider.

I dag tänder vi tredje ljuset men vi kan samtidigt njuta av fotboll. Jo, det är sant. Det är i Kalmar det händer. Kalmar FF möter Jönköpings södra i en kvalfylld match. Läget är det här – Kalmar vann första mötet med 3-1 och har ett bra utgångsläge. Laget som vinner blir antingen kvar i allsvenskan (KFF) eller flyttas upp (Jönköping)

Kalmar vann söndagens returmöte med 1-0 (4-1) vilket betyder att Kalmar klarade sig kvar i allsvenskan ännu en gång. Kvalade även i fjol. Grattis!

Om du inte redan tittat på Ronnebys Lucia, ett samarbete mellan Svenska Kyrkan i Ronneby, Studieförbundet Vuxenskolan och Ronneby kommun, får du länken nedan. Jesper Rehn, ordf. i Vuxenskolan krönte Lucia.

https://youtu.be/E9kshJvXNKU