Seniorsommar i september!!!

dsc05237

Varför denna rubrik? Seniorsommar, vad är det för påhitt? Ni äldre ska alltid breda ut er. Ta för er. Särskilt ni 40-talister!

Jag menar, många gnäller över den värme vi nu har begåvats med i september och gnölar om miljöpåverkan och allt annat negativt.Varför inte njuta fullt ut. Badstränderna är där de alltid har funnits och vi seniorer som har tid, kan skatta oss lyckliga och bara njuta.

dsc05246

Vi måste kunna leva i nuet och ta dagen som den kommer. Vintern kommer säkert som amen i kyrkan. Vi måste glömma våra tidigare somrar som startade i juni och slutade när industrisemestern var över i juli. Vi måste hänga med och bli kompis med naturen, inte baktala den och pusta och stånka.

Jag vet att många av er hade riktigt dåligt väder när semestrarna blommade men glöm och njut vad du kan nu istället. Kvällarna är fortfarande grillvänliga, ja, t o m badvänliga. Toppen. Njut! Snart kommer det regn och då är det också fel.

Jag njuter av varje solig dag även om gräsmattorna gulnar och löven ramlar av på buskar någon vecka tidigare än i fjol.

Det kunde varit betydligt värre.

dsc05254