En kraftfull kvinna med skinn på näsan

-En kraftfull kvinna med skinn på näsan som vi kommer att sakna.

Så sa facket i Landskrona kommun när Susanne Öström kom på kollisionskurs med ledande politiker i Landskrona och sa upp sig. Politikerna inrättade en tjänst som inte skulle vara underställd henne och det blev för mycket.

Nu är Susanne Öström anställd på sex månader som förvaltningschef vid Kultur- och Fritidsförvaltningen i Ronneby efter Tommy Johansson som inte fick förlängt förordnande vilket jag skrev om sent i våras. Nu börjar hon sin halvårslånga anställning i Ronneby den 1 september. Se mitt blogginlägg här under.

Så här skrev Helsingborgs Dagblad i april i år när hon hade sagt upp sin anställning som kommundirektör i Landskrona.

http://www.hd.se/lokalt/landskrona/2015/04/17/stadsdirektoren-i-landskrona-slutar/