Moderat i Ronneby lämnar partiet

IMG_2978

Moderaten Christoffer Laz lämnar sina politiska uppdrag och partiet där han bl a haft en plats i den lokala partistyrelsen.  Han hoppar av till följd av en, som han anser, negativ utveckling inom moderaterna i Ronneby.

Det skriver Sydöstran på nätet och av intervjun framgår att han bl a är kritisk till hur moderaterna missköter integrationspolitiken i Ronneby. Dessutom är han kritisk till den investering på 5 miljoner som har klubbats till Villa Vassen i Ekenäs.

Han berättar för Sydöstran att han trots stor framgång i senaste personvalet, från 13:e till 4:e plats, ändå blev förbigången när platserna i olika nämnder skulle fördelas.

Han berättar att det finns fler inom moderaterna i Ronneby som är lika kritiska som han själv när det gäller det lokala arbetet. Däremot vill han inte närmare utveckla denna kritik.

Inte heller vill han svara på reporterns fråga om han tänker välja något annat parti.

Min kommentar: Kristdemokraterna i Ronneby tycks ha gott om plats efter att flera medlemmar lämnat partiet efter internt bråk. Även i den konflikten gäller det placering i olika nämnder.

Ett svar på ”Moderat i Ronneby lämnar partiet

  1. Bengt – denna acceleration från 13 till 4 plats skedde i val
    2010.

    I senaste val har jag inte deltagit i personval kampanj. Tack
    för dit inlägg i alla fall.

    Hälsningar.

    Christoffer Laz.

Kommentarer är stängda.