Båtvarvsdag i Saxemara

100_0029

Börjar denna soliga dag med lite reklam. En reklam jag gärna bjuder på eftersom detta är en angenäm angelägenhet för hela Blekinge. Helt enkelt en inbjudan. Brevet lyder:

Hej!

Välkommen på Saxemara båtvarvsdag, söndagen den 18 maj mellan kl 11.00 och kl 14.00 en dag där du kan träffa den nye arrendatorn Niklas Nyström (som då varit på plats något över två månader) och representanter för Blekinge museum.

Tanken är inför säsongen i all enkelhet att byta tankar och idéer, se vad som gjorts samt höra vilka framtidsplaner som finns. Varvsekan går att låna, Niklas guidar på området och Blekinge museums utställning är öppen!

Sprid gärna detta till alla som du tror kan vara intresserade! Välkommen!

Med vänlig hälsning

BLEKINGE MUSEUM, Marcus Sandekjer, Länsmuseichef