Sjukhusmötet i Ronneby webbsänds

Intresset för kvällens sjukhusmöte i Ronneby stadshus med utredaren Ronny Pettersson är rekordartat. Nu på eftermiddagen hade inte mindre än 525 personer tagit del av inbjudan här på bloggen och facebook. Skulle bara hälften av dessa komma till mötet blir det härligt trångt.

Trycket har blivit så hårt att det nu på eftermiddagen står klart att mötet kommer att direktsändas via webben. Ett klokt beslut som kan rädda hela situationen att inte behöva stoppa någon besökare på grund av fullsatt. Även från västra Blekinge är intresset på topp.

Medborgarservice gör reklam för sändningen på kommunens hemsida http://ronneby.se och du ser sändningen på samma adress.

Ronnebypartiet står som arrangör men mötet är öppet för allmänheten.

Vi ses i Ronneby stadshus (Ronnerbysalen) kl. 18.30.