Länets bästa landmärke i Ronneby

Politisk enighet är inget som hör vardagen till i Ronneby. Men i dag när Miljö- och Byggnadsnämnden skulle undanröja sista hindret för Viggenplanet som landmärke i Sörby var enigheten total Det var endast vänsterpartiet som hade velat ha en annan placering av Jaktviggen. Allt annat i beslutsväg hade varit en motgång för Ronneby som äntligen vågar ta steget fullt ut och visa sin stolthet över en betydande arbetsplats.

Nu är tidsplanen, som jag skrev för några dagar sedan, att anlägga rastplatsen så att invigningen kan ske i samband med Blekinge Flygflottiljs jubileum den 1 juni nästa år. En perfekt lösning av ett mångårigt projekt.

Naturligtvis blir detta landmärke i Ronneby länets absolut bästa och mest uppmärksammade.

Ett svar på ”Länets bästa landmärke i Ronneby

Kommentarer är stängda.